Boutique Hotel Armada


I.v.m. Covid-19 is ons restaurant momenteel gesloten. Voor hotel gasten is alleen op reservering mogelijk om een diner te reserveren, dit kan op dit moment van de lock-down alleen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 19.00 uur. Wij zullen dit dan ook op de kamer serveren voor u.  Het is een beperkt menu wat wij voor u kunnen serveren, wij hebben hiervoor de gerechten die wij ook voor het afhaalmenu gebruiken. Rondom ons hotel zijn er genoeg restaurants waar u ook evt. kunt afhalen. Voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Het ontbijt serveren wij op de kamer.

Van veilinggebouw naar herberg en restaurant tot een prachtige thuishaven voor gasten, zo ontstond Boutique Hotel Armada. Geen standaard hotel, dat was snel een belangrijk uitgangspunt. Een klein Boutique Hotel met  6 kamers, ieder uniek in kleur, inrichting en sfeer, met als uitgangspunt modern in een oud monumentaal pand.

Er is een gehele verbouwing en renovatie vooraf gegaan om daarna onze ideeën samen te brengen tot een geheel, samen met een fantastisch bed in een fijne omgeving. De kamers combineert een perfect gevoel van thuiskomen met een verwennerij voor het oog. 

Ben je nou helemaal verliefd op een van de kamers stuur ons dan een mail, dan gaan wij ons best doen om ervoor te zorgen dat je heerlijk kunt overnachten in jouw lievelingskamer.SMALL ROOM


MEDIUM ROOM


LARGE ROOM