BRASSERIE CHAPTER EN BOUTIQUE HOTEL ARMADA


 
  Helaas zijn wij door de RIVM maatregelen gesloten tot 28 april


Wat hebben wij in het verleden allemaal gedaan?

Rick is begonnen met afwassen toen hij 15 jaar oud was. De keukenspanning, drukte en creativiteit sprak hem enorm aan. Rick heeft ervaring opgebouwd in alle lagen van de horeca. De liefde voor vers is onherroepelijk verbonden met het Westland waar hij vandaan komt.

 


Jolijn heeft echter een opleiding Reclame en Communicatie. Van jongs af is Jolijn in de horeca beland en later doorgegroeid naar restaurant manager, waar zij een aantal jaar deze functie heeft gehad, in samenwerking met Rick. Na jaren op Curacao te hebben gewoond en daar onze eerste Chapter te hebben geopend, hebben we na 1,5 jaar besloten terug naar Nederland te gaan. Maar er is goed nieuws.      

 …Na Curacao en Den Haag is nu ‘s-Gravenzande aan de beurt.

 

Na Curacao ons eerste succesvolle restaurant gestart te zijn, besloten we na 2 jaar om terug te keren naar Nederland. Helaas konden we toen der tijd geen geschikte locatie meer vinden op Curacao om ons bedrijf voort te zetten. 

Terug in Nederland zijn we na een zoektocht neergestreken in de Annastraat midden in het Hofkwartier. Een leuke buurt midden in Den Haag centrum. We merkten al gauw dat het zaakje net te klein werd voor het concept wat we daar neer hadden gezet. Dat heeft ons na 2 jaar doen besluiten om verder te kijken naar een nieuwe uitdaging. We zijn vanaf 31 juli j.l. geopend aan het Marktplein te ‘s-Gravenzande, in een mooi oud hoekpand, wat voorheen diende als de Spaansche Vloot. Voor vele Westlanders bekend terrein.

 

 

 

Brasserie Chapter

 De lunchkaart bestaat uit toegankelijke broodjes en wat warme gerechten. 
De dinerkaart bestaat uit een 15-tal gerechten van kleiner formaat. U kan het vergelijken met een voorgerecht. Meerdere gerechten, meer smaken om van te genieten. We adviseren 3 gerechten met dessert p.p voor een volledige maaltijd. U kunt altijd alle gerechten los bestellen. Daarnaast hebben we ook nog mooie grote steaks op de kaart staan van rond de 250gr.

Diner Special: Menuprijs voor 3 gerechten en dessert 32,- euro p.p

U kunt onze menukaart bekijken en eventueel een reservering plaatsen. De menukaart kunt u bovenin de balk vinden of hier klikken.         We ontvangen u graag bij Brasserie Chapter!
 


Openingstijden

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Woensdag en donderdag zijn wij geopend vanaf 11.00uur. Ivm de markt op vrijdag vanaf 10.00uur geopend. Zaterdag vanaf 11.00uur en zondag vanaf 12.00uur geopend. De keuken is deze dagen geopend tot 21.30uur.

TEAM

Onze jonge en enthousiaste medewerkers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zijn sterk gemotiveerd om u met raad en daad bij te staan. U kunt ons rekenen!