BRASSERIE CHAPTER EN BOUTIQUE HOTEL ARMADA


 
 
Brasserie Chapter

Wij zijn een brasserie aan het plein van 's-Gravenzande, een gezellig en levendig plein wat langzaam aan een echt horecaplein wordt. Bij ons kunt u vanaf 11.00 uur terecht voor een kop koffie met gebak. Een heerlijke lunch, borrel of diner, de hele dag door ontvangen wij u graag. De lunchkaart bestaat uit toegankelijke broodjes en wat warme gerechten. 
De dinerkaart bestaat uit een 15-tal gerechten van kleiner formaat. U kan het vergelijken met een voorgerecht. Meerdere gerechten, meer smaken om van te genieten. We adviseren 3 gerechten met dessert p.p voor een volledige maaltijd. U kunt altijd alle gerechten los bestellen. Daarnaast hebben we ook nog mooie grote steaks op de kaart staan van rond de 250gr.

Diner Special: Menuprijs voor 3 gerechten en dessert 32,- euro p.p

U kunt onze menukaart bekijken en eventueel een reservering plaatsen. De menukaart kunt u bovenin de balk vinden of hier klikken.         We ontvangen u graag bij Brasserie Chapter!
 


Openingstijden

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Woensdag en donderdag zijn wij geopend vanaf 11.00uur. Ivm de markt op vrijdag vanaf 10.00uur geopend. Zaterdag vanaf 11.00uur en zondag vanaf 12.00uur geopend. De keuken is deze dagen geopend tot 21.30uur.

TEAM

Onze jonge en enthousiaste medewerkers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zijn sterk gemotiveerd om u met raad en daad bij te staan. U kunt ons rekenen!